Bambus sushi åpnet dørene for første gang i 2001, og har spesialisert seg på vakker mat fra Asia. Kjeden har 9 avdelinger hvorav disse er fordelt med restaurant i Sandvika, Asker og Barcode i Oslo, i tillegg senteravdelinger på Byporten Shopping, Storo Storsenter, Sandvika Storsenter og Trekanten i Asker. Våre restauranter tilbyr en stor spennende meny som inneholder retter fra det thailandske, kinesiske, vietnamesiske og japanske kjøkken.

Selskapet er i stadig utvikling og vekst og vi søker med dette flere nye medarbeidere til alle våre avdelinger. Vi søker etter mennesker med genuin interesse for faget, som har fokus på våre gjester opplevelse og tar vare på sine kolleger.

 

RESTAURANTSJEF

Ansvar, myndighet og sentrale arbeidsoppgaver:
Din viktigste oppgave er å lede personalet og sørge for et godt samarbeid med kjøkkenet. Ditt fokus vil være på gjestene og deres opplevelse, og å gjøre alt som skal til for å gi dem en best mulig opplevelse. Gjennom effektiv drift og styring bidrar du til at kjøkkenet innfrir forventningene til lønnsomhet, kvalitet og kundetilfredshet.

Kvalifikasjoner du trenger:
– Dokumentert erfaring fra restaurantbransjen.
– Kan vise til gode resultater fra tilsvarende stilling.
– Relevant ledererfaring.
– Du er tydelig og synlig leder med evne til å begeistre og motivere.
– Du er selvgående og resultatorientert.
– Du er ett utpreget servicemenneske.
– Strukturert, med god økonomiforståelse.
– Behersker skandinavisk og engelsk meget godt.

Vi tilbyr:
– Konkurransedyktige betingelser.
– Muligheter for kontinuerlig kompetanseutvikling.
– Et profesjonelt og godt konsept med fokus på service og kvalitet.
– Kontinuerlig veiledning og oppfølging fra hovedkontor.

————-

HOVMESTER

Ansvar, myndighet og sentrale arbeidsoppgaver:
Stillingen har delvis personalansvar for alle ansatte i restauranten, ansvar for den daglige restaurantvirksomheten og øvrige selskapsarrangement.

Kvalifikasjoner du trenger:
– Meget gode faglige kvalifikasjoner.
– Målrettet med hensyn til at gjesten alltid er i fokus.
– Du er tydelig og synlig leder med evne til å begeistre og motivere.
– Gode samarbeidsevner og motivasjon for teamarbeid.
– Grunnleggende vinkunnskaper er en fordel.
– Behersker skandinavisk og engelsk meget godt.

Vi tilbyr:
– Konkurransedyktige betingelser.
– Muligheter for kontinuerlig kompetanseutvikling.
– Et profesjonelt og godt konsept med fokus på service og kvalitet.
– Kontinuerlig veiledning og oppfølging fra hovedkontor.

————-

SERVITØR

Kvalifikasjoner:
– Fagbrev eller solid relevant erfaring som servitør

Egenskaper:
– Begeistre våre gjester gjennom god mat og drikke
– Du har en smilende og høflig fremtreden.
– Du er vant til å takle stressituasjoner og arbeider strukturert
– Målrettet med hensyn til at gjesten alltid er i fokus.
– Lidenskap for god mat og drikke

Søkere må kunne snakke flytende norsk- eller annet skandinavisk språk

Vi tilbyr:
Ungt og engasjert arbeidsmiljø.
– Høyt faglig nivå og gode muligheter for egen utvikling.
– Konkurransedyktige betingelser.

Personlige kvalifikasjoner vektlegges, du er ærlig og bryr deg om våre gjester og kolleger. Du har utpreget sans for service, og evner å skape en hyggelig atmosfære i restauranten.

 

————-

VINKELNER

Kvalifikasjoner:
Vinkelnerutdanning, fullført, påbegynt eller tilsvarende kompetanse.
– Brennende interesse for mat og vin

Egenskaper:
– Begeistre våre gjester gjennom god mat og drikke
– Du har en smilende og høflig fremtreden. Og et sterkt fokus på gjestenes opplevelse.
– Du trives med å ha mye å gjøre og er god til å planlegge
– Du er vant til å takle stressituasjoner og arbeider strukturert
– Stor grad av fleksibilitet er nødvendig for å lykkes.
– Lidenskap for god mat og drikke

Vi tilbyr:
Ungt og engasjert arbeidsmiljø.
– Høyt faglig nivå og gode muligheter for egen utvikling.
– Konkurransedyktige betingelser.

Bør beherske norsk eller et annet skandinavisk språk og engelsk, både muntlig og skriftlig.
Personlige kvalifikasjoner vektlegges, du er ærlig og bryr deg om våre gjester og kolleger. Du har utpreget sans for service, og evner å skape en hyggelig atmosfære i restauranten.

 

————-

KOKK

Kvalifikasjoner:
– Fagbrev eller solid relevant erfaring som kokk
– Dokumentert kunnskap:  Sushi og varm asiatisk mat
– IK mat /internkontroll

Egenskaper:
–  Du er entusiastisk og kreativ
– Du er god på samarbeid og sulten på å lære mer
– Du er opptatt av kvalitet
– Du er fleksibel og løsningsorientert
– Du er fleksibel, jobber godt under stress og har en profesjonell og personlig tilnærming til kolleger og gjester

Ansvar:
– Videreutvikle matkonsepter og meny
– Produksjon av mat til events, selskaper og konferanse
– Kjøkkenøkonomi og råvareinnkjøp
– IK mat /internkontroll
– Utvikling av nye tilbud i samarbeid med daglig leder

Vi kan tilby
– En utfordrende og spennende stilling i en virksomhet i kraftig vekst
– Godt og hektisk arbeidsmiljø
– Lønnsbetingelser iht kvalifikasjoner

 

————-

KASSEBETJENT – sushi butikk

Du har godt humør, liker kontakt med mennesker, liker å ha det ryddig og ordentlig rundt deg samtidig som du gir alt for å oppnå gode resultater.

Kvalifikasjoner:
– Erfaring fra kasse / kundeekspedering
– Erfaring fra butikk el annet serviceyrke

Egenskaper:
– Initiativrik
– Takle stress
– Være serviceinnstilt
– Utadvendt
– Er glad i å jobbe med kunder og yte god service.
– Snakker godt norsk

Som kassebetjent har du ansvar for at gjestene våre blir tatt imot på en gjestfri måte. Du er ansvarlig for å holde butikken ren og ryddig, samt hjelpe til med servering ved behov.

 

————-

DAGLIG LEDER

Ansvar, myndighet og sentrale arbeidsoppgaver:
– Budsjett og resultatansvar.
– Daglig drift og ledelse.
– Bidra til å skape god trivsel og godt arbeidsmiljø gjennom holdningsskapende arbeid.

Du har følgende kvalifikasjoner og egenskaper:
– Erfaring fra restaurantbransjen.
– Kan vise til gode resultater fra tilsvarende stilling.
– Relevant ledererfaring.
– Du er tydelig og synlig leder med evne til å begeistre og motivere.
– Du er selvgående og resultatorientert.
– Du er ett utpreget servicemenneske.
– Strukturert, med god økonomiforståelse.
– Gode norsk og engelsk kunnskaper, både skriftlig og muntlig.

Vi tilbyr:
– Konkurransedyktige betingelser.
– Muligheter for kontinuerlig kompetanseutvikling.
– Et profesjonelt og godt konsept med fokus på service og kvalitet.
– Kontinuerlig veiledning og oppfølging fra hovedkontor.

 

———————————————-

Søknad sendes fortrinnsvis på e-post til: nam@bambussushi.no
Søknad uten CV vil ikke bli vurdert.