Vår historie

Bambus sin historie startet ved at grunnleggerne Heidi og Thanh ønsket å dele sin matkultur og varmen fra Østen med sitt nye hjemland. 

BAMBUS SUSHI Compressed (1)Bambus Høyde Nett Compressed (1)
2001
Heidi Og Thanh

Starten på et eventyr 

I 2001 åpnet Heidi og Thanh dørene til den første Bambus-restauranten i Kirkeveien på Majorstuen. Med velsmakende asiatisk mat, servert med et stort smil, ble dette raskt en populær restaurant i nærmiljøet som fikk gode avisomtaler. Selv om Bambus-restauranten i Kirkeveien ikke lenger eksisterer, elsker vi å møte våre tidligste stamgjester i andre settinger, som på markedsdag i Bogstadveien.

2007
Starten Paa Et Eventyr

Vi introduserer sushi på menyen

I 2007 fikk vi et sterkt ønske om å introdusere sushi til våre gjester etter å ha hentet inspirasjon fra det store utland. Vi beriket Bambus-teamet med vår første dyktige sushikokk, og sammen utviklet vi en eksklusiv sushimeny. Med håp om å ta våre gjester med storm måtte vi klø oss i hodet da det viste seg at de var skeptiske til å prøve sushi, selv med tilbud om gratis sushiforrett. Sterke i troen var det uaktuelt å gi opp, og litt etter litt forsto gjestene hvor fantastisk sushi er. Sushieventyret har tatt tid og vi er stolte av å ha vært med helt siden begynnelsen.

2008
Flaggskip Restaurant

Vår flaggskip-restaurant

I 2008 åpnet vi vår flaggskip-restaurant sentralt i Sandvika. Våre dyktige kokker presenterer velsmakende asiatiske retter basert på de beste råvarene. Restauranten passer perfekt til de fleste anledninger; alt fra barnevennlige familiemiddager, bursdagsfeiring, en romantisk date, eller en lystig venninne- eller jobbkveld.

2009
2009 Nytt Konsept

Utvikling av et nytt konsept

Med inspirasjon fra Asia og det store utland utviklet vi i 2009 et helt nytt konsept beliggende på Sandvika storsenter hvor våre gjester får servert fersk sushi og asiatisk mat på under 5 minutter. Her står våre dyktige sushikokker og tilbereder sushi og andre retter gjennom hele dagen, så vi kan spre vår matglede gjennom rask, sunn og velsmakende mat. I de etterfølgende årene har vi åpnet restauranter med tilsvarende konsepter på Storo storsenter, Strømmen storsenter, Byporten, Asker Trekanten, Kolbotn Torg og Lambertseter senter. 

Bambus Sushi i dag
Bambus I Dag Stor Familie Bambus Lykkekatt

Samme familiefølelse

I dag er vi et team på godt over 100 kolleger og vi er alle stolte over våre Bambus-restauranter i Oslo og omegn. Vi har alltid jobbet hardt for å beholde familiefølelsen og de samme verdiene som den første Bambus-restauranten i 2001 ble grunnlagt på. Mange av oss i Bambus-familien har jobbet her i over 10 år, og funnet vår rette plass, enten det er på kjøkkenet eller ute blant våre gjester.